HELE mitt liv har JEG blitt HETSET av han som kalte seg MIN FAR.

Når normalen blir HETS og hele døgnet handler om denne personens strategier og hets av alt og alle i hans nærhet, ja da får man et meget godt grunnlag for å kunne uttale seg og forstå både ONDSKAP og HETS, og hvordan disse menneskenes adferd er og tanker og strategier. Jeg tør påstå at ingen i hele verden har bedre greie på SLIKE MENNESKER og deres PSYKE og VILJE til ONDSKAP.

En av de første egenskapene JEG utviklet, for å overleve i denne konteksten, og klare og hjelpe min mor og skjerme henne mot han, gjorde meg meget TRYGG og TØFF, og kompromiløs i møte med slike mennesker. Jeg lærte meg også fort at eneste måten å takle disse, var å  ikke gi han kontroll. Derfor ble musikken min redning noe min mor forstod og hun å nabo fruen ble min redning ut av dette helvete, som ble min piano lærer.

Mine musiker venner/kolleger ble MIN FAMILIE, og min selvstendige rolle ble skapt gjennom dette og å tjene EGNE PENGER fra dag en, og bestemme over eget liv og handling. 

Jeg lærte tidlig at SLIKE MENNESKER søkte inn i dette grensesnittet hvor de lett kunne TA KONTROLL over mennesker slik at de fikk tilgang til å bruke dem og deres talent og empati og kjærlighet til å dekke overfor for hvem de egentlig var og deres ONDSKAP. Dette er et mønster hos slike HETSERE.    

Jeg har bygget hele MIN PROSESS KOMEPTANSE på disse erfaringene og observasjonene, og rollene rundt denne personen, og ALL denne kunnskapen om HETS og ONDSKAP skal jeg dele med deg så du kan skjerme deg og dine mot slike mennesker.

Sivert Emil Skaarhaug

Next post Mennesker som HETSER styres av ONDSKAP!